Praktisk info

Generelt: Konsultation efter aftale. Evt. sygebesøg.Telefonen er åben dagligt fra 8-13.8-9 og 12-13: Tlf. konsultation (prøvesvar, tlf. vurdering af akut sygdom, recepter m.m.).
9-12: Tidsbestilling.

Tlf. nr.: +45 44 95 00 11

Fax: +45 70 14 13 68  

Når henvendelsen drejer sig om akut opstået sygdom, bedes man ringe tidligst muligt af hensyn til planlægning, helst ml. 8 og 9, alternativt kan man godt nå at få en akut tid hvis man senest ringer ml. 12-13.

Tlf. nr. 44950011, akut tlf.: 26 61 91 09 (ved akut, uopsætteligt behov i tidsrummet 8-17)

Når det gælder bl.a. prøvesvar er det mest hensigtsmæssigt, at patienten:

1) Ringer ml. 8 og 9 eller 12 og 13 på 44950011

2) henvender sig via e-mail, eller

3) får en tid til svar hos lægen

Kommunikation via hjemmesiden
For at anvende online kommunikation, skal du oprette dig som bruger fra online funktionerne i venstre side. Du vil ved oprettelsen få mulighed for at sende korte spørgsmål til lægen el. sygeplejersken på e-mail samt få adgang til receptfornyelse og tidsbestilling.

E-mail konsultation
For at gøre ventetiden i telefonen kortere sender vi gerne e-mail svar på laboratorieprøver samt besvarer korte helbredsmæssige eller f.eks. medicinrelaterede spørgsmål. Du skal klikke på “konsultation” under online funktionerne. Du kan forvente svar indenfor 2-5 arbejdsdage.
Såfremt du ønsker svar på laboratorieprøver elektronisk, skal du oprette dig som bruger og give besked til personalet desangående.
Har du spørgsmål vedrørende e-mail konsultationer er du altid velkommen til at kontakte personalet.
Husk at give besked hvis du skifter tlf. nr., e-mail adresse eller alm. adresse.

Tidsbestilling og fornyelse af recepter

Det er muligt at bestille tider hos lægen eller sygeplejersken online.
Dette gøres ved at klikke på “aftaler”.
Det er ligeledes muligt at bestille fast medicin online. Dette gøres ved at klikke på “receptfornyelse”.
Du kan forvente svar indenfor 2 arbejdsdage.

Hvis det ikke er muligt for dig at kommunikere via internettet, kan du i tidsrummet fra 09-11.30 bestille tid og recepter på fast medicin telefonisk samt bede om resultater på laboratorieprøver og undersøgelser.

Henvisninger
Praktiserende læger er speciallæger i almen medicin, og dermed er vi uddannede til at tage os af rigtig mange helbredsmæssige problemstillinger. Praktiserende læger klarer gennemsnitligt 90 % af de problemer, folk henvender sig med.
Hvis vi vurderer, at patienternes problemer bør vurderes af speciallæge, vil vi henvise videre.
Vi kan også henvise til psykolog, fodterapeut og fysioterapeut med sygesikringsoverenskomst. Der er oftest hel eller delvis egenbetaling.
Vi afgør, om en henvisning er nødvendig, fordi vi udover ansvaret for den enkelte patient, også har et samfundsøkonomisk ansvar. Man kan altså ikke forvente henvisning på det offentliges regning, fordi man hellere vil til en speciallæge, hvis der ikke er en faglig begrundelse.
En henvisning skal i udgangspunktet helst aftales i forbindelse med en konsultation hos lægenmen en telefonisk henvendelse vedr. henvisning vil også kunne lade sig gøre, hvis indikationen skønnes oplagt uden behov for forudgående konsultation.

Efter kl. 16 – ved akut behov for hjælp: tlf. 1813